best free website templates
Mobirise
Mobirise

TERMÉKEK

A kollekciókba fenntartható eredetű tanúsított szöveteket építettünk be.

Főként biopamut, fenntartható pamut és újrahasznosított rostszálak (beleértve a Repreve®). 2021-ben ökológiailag felelős, tanúsított cellulózrostokat (viszkóz és Lyocell) is bevezetünk.
Minden szezonban aktívan keressük azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, és biztosítjuk, hogy ellátási láncunk erőforrás-kezelése felelősségteljesen történik. Ezen túlmenően, a legközelebbi beszállítók többsége rendelkezik Oeko-Tex® tanúsítvánnyal. Az Oeko-Tex® tanúsítvánnyal rendelkező szövetek és kiegészítők emberi ökológiai szempontból nem károsítják a bolygót.

Mobirise


CSOMAGOLÁS 

Olyan intézkedéseket dolgoztunk ki, amelyek célja a műanyagok használatának csökkentése, az ökotermékek beépítése, valamint az újrafeldolgozáson, újrafelhasználáson és az energiatakarékosságon alapuló erőforrások optimalizálása annak érdekében, hogy termékeink csomagolása fenntarthatóbb legyen.
A műanyagok csökkentése
Átfogó tervünk van a műanyagok fokozatos megszüntetésére. 
Évente 32 millió ruhadarabon lesz műanyagmentes címke. Hasonlóképpen eltávolítjuk a műanyag részeket a kartoncsomagolásából. Annak érdekében, hogy az évi 1,8 millió ruhadarab csomagolása környezetbarátabb legyen.
Környezetbarát anyagok beépítése
Fenntartható csomagolóanyagokat használunk. Újrahasznosított anyagokat választottunk a reklámtáskákhoz, ajándékdobozokhoz és különböző típusú kartonokhoz. Csak a cipősdobozok esetében évente 600 000 dobozt fogunk készíteni környezetbarátabb anyagból !
Ezen túlmenően, 32 millió címke újrahasznosított poliészterből készült.
Erőforrás-optimalizálás
A papír- és karton csökkentésére irányuló intézkedéseket is indítottunk. 
A stílus- és árcímkék egyetlen címkévé történő egyesítésével évi 30 millió egységes csökkenést tudun k véghez vinni. Az újrafelhasználás és az energiamegtakarítás a bolygó gondozásának másik kulcsfontosságú eszköze. 450.000 kartont használtunk fel újra. És maximalizáltuk használatukat, elkerülve az üres helyeket, hogy minimálisra csökkentsük a szén-dioxid-kibocsátást a környezetben.

Mobirise

VÁLLALAT

A bolti feliratok és egyéb hivatalos dokumentumok 100%-ban környezetbarát és újrahasznosítható papírral és tintával készültek. Katalógusaink FSC tanúsítvánnyal rendelkező papírból készülnek, amelyek erdőkből származnak és garantálják az erőforrások fenntartható felhasználását.  Üzleteink és létesítményeink kizárólag LED-es világítással vannak felszerelve.
A következő célunk a saját energiafogyasztásunk fedezése, ezért elindítottunk egy nagyszabású projektet : napelemeket telepítünk elosztóközpontjainkba.
Ezenkívül arra kérjük a beszállítókat, gyártókat és más együttműködő szervezeteket, hogy kövessék és tartsák tiszteletben a MAYORAL magatartási kódexét annak érdekében, hogy garantálják a környezet védelmét az összes termelési ágazatban.
A folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség részeként felmérjük a jelenlegi eljárások fenntarthatóságát, elősegítjük az anyagok újrafelhasználását és az erőforrások megfelelő kezelését. 

Mobirise

Kövess minket !