bootstrap themes
Mobirise
Mobirise

Organikus pamut

A szerves gyapotot növényvédő szerek, rovarölők és vegyi műtrágyák nélkül termesztik, megőrízve a talaj ökoszisztémáját. Előállítása és fonása során nem használnak mérgező anyagot, ami megakadályozza hogy az érzékeny bőr ki legyen téve ezeknek a méreganyagoknak.
Bio pamutot tartalmazó kollekciónkban lévő öko ruhák legalább 50% -ot tartalmaznak. Kollekciónk ökológiai ruháinak összetétele organikus pamutot tartalmaz legalább 50% -ban.

Mobirise

Fenntartható pamut

A fenntartható gyapot csökkenti a környezeti hatásokat azáltal, hogy korlátozza a vegyi anyagok használatát, valamint takarékoskodik a vízzel és az energiával, javítva a gyapottermelő régiók megélhetését és gazdasági fejlődését. 
A kollekciónkban található környezetbarát, a fenntartható pamutot tartalmazó ruhák összetétele 80%-os minimális tartalommal rendelkezik.

Mobirise

Újrahasznosított rostszálak

Katalógusunkban újrahasznosított rostszálakból készült ruhákat talál, beleértve az újrahasznosított pamutot és poliésztert is.
Az újrahasznosított pamut, pamutszálakból és szövethulladékokból készül, így csökkentve termesztésének, CO2-kibocsátásának és vízfogyasztásának hatását. Az újrahasznosított poliészter újrahasznosított anyagokból készül, például poliészter szövetekből
és PET hulladékból. Ugyanazokkal a műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint más poliészter szálak, azonban előállításának környezeti hatása kisebb. Kollekciónkban található környezetbarát, az újrahasznosított rostszálakat tartalmazó ruhaneműk tartalma legalább 20%.

Mobirise

Repreve®

Repreve® egy egyedülálló poliészter szál, újrahasznosított műanyag palackokból készült. Az ilyen típusú PET-palackok újrahasznosításával csökkenthetjük a műanyag hulladék mennyiségét a hulladéklerakókban, és csökkenthetjük a tengerek és óceánok szennyeződését.
A kollekciónkban található környezetbarát ruhák, az újrahasznosított Repreve®-t tartalmazó ruhaneműk tartalma legalább 20%.

Mobirise

Kövess minket !